Even voorstellen

In het prachtige Brabantse land is Spliethof Paarden gevestigd in het dorp Bladel, gelegen in het bosrijke streekgebied “De Kempen”, vlakbij de grens met België. Onze fascinatie voor fokkerij en de passie voor het unieke Friese paard lopen als een rode draad door onze activiteiten. Begonnen als trainingsstal, hebben we in de afgelopen jaren het aanbod van producten en diensten zodanig ontwikkeld, dat we onze klanten inmiddels van begin tot einde van dienst kunnen zijn bij het uitoefenen van hun fokkerijactiviteiten.

Het fokkerijproces begint met een goed plan. Wij denken met u mee bij de inrichting van uw fokkerij en geven gericht advies bij de selectie van uw fokmerries en hengstenkeuze. We bieden vervolgens eersteklas Friese hengsten aan die in onze filosofie passen en daarmee bijdragen aan het verbeteren van uw fokkerij. Kernwaarden voor ons zijn beweging, karakter én duurzaamheid. Aansluitend beleren en trainen we merries en hengsten om ze optimaal voor te bereiden op de best mogelijke prestaties op keuringen en in aanlegtesten / competitierubrieken.

We geloven in de kracht van een sluitend concept. Met een helder doel en goed management volgen de verschillende fases in uw fokkerijtraject elkaar naadloos op en kan op elk gewenst moment worden bijgestuurd. Door met korte lijnen te werken kan onderling veel informatie en ervaring worden uitgewisseld, hetgeen bijdraagt aan de analyse van eerder genomen beslissingen. Daarom investeren we ook in het onderhouden van langdurige klantrelaties. Vertrouwen, dezelfde taal spreken en een gemeenschappelijk doel leiden tot de beste resultaten.

We helpen u verder.

Graag tot ziens,

 

 

Erwin Spliethof